proorismoi.jpg
GreekEnglish (United Kingdom)

PostHeaderIcon Πληροφορίες ναύλωσης - GREECE SAILING

Για να ενοικιάσετε ένα σκάφος, δύο μέλοι του πληρώματος  θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα ιστιοπλοίας , αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, μήν ανησυχείτε. Έμπειροι κυβερνήτες - skipper - μπορούν να οδηγήσουν το σκάφος για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το αντιηλιακό σας, ένα καπέλο, γυαλιά, μαγιό, στρωτά πλαστικά παπούτσια, κάτι πιο ζεστό για να φορέσετε τα απογεύματα και είστε έτοιμος να σαλπάρετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Το σκάφος, σας παραδίδεται μετά απο λεπτομερή εξέταση, με τον standard εξοπλισμό του, καθαρό, τις δεξαμενές του γεμάτες με καύσιμα και νερό και με δύο φιάλες φυσικό αέριο στην κουζίνα του. Η μόνη σας υποχρέωση είναι να το επιστρέψετε όπως ακριβώς το παραλάβατε (σε όρους καυσίμων, καθαριότητας, κτλ). O skipper και οι προμήθειες, που παίρνεται μαζί σας είναι επιπλέον παροχές, προς δική σας εξυπηρέτηση, και κοστολογούνται ξεχωριστά.

Διαδικασίες πληρωμής: Η πληρωμή γίνεται ώς εξής: 30% του κόστους πληρώνεται κατα την υπογραφή του συμβολαίου μέσω μεταφοράς στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή με χρέωση της κάρτα σας μέσω του PAY PAL από το site μας. Το υπόλοιπο 70% δύο εβδομάδες πρίν την αναχώρηση μέσω μεταφοράς στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή αργότερα κατα την παραλαβή του σκάφους στην βάση μας, μετρητοις.

Ακυρώσεις: Αφού επιβεβαιωθεί η κράτηση του ναύλου(μέσω e-mail ή fax) και απο τις δύο πλευρές  ή έχει υπογραφεί το συμβόλαιο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω χρεώσεις: η προκαταβολή (30%), που έχει κατατεθεί στο μεσοδιάστημα απο τη στιγμή κράτησης του ναύλου και πέντε εβδομάδες πρίν την αναχώρηση, δεν θα επιστραφεί, εκτός και αν ξαναγίνει κράτηση του σκάφους για την ίδια περίοδο ναύλωσης με την ίδια τιμή. Σε περίπτωση που υπάρχει ακύρωση σε χρόνο λιγότερο απο 4 εβδομάδες δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Αφιξη: κατα την αφιξή σας δεν έχει κανονισθεί κάποιος τρόπος μεταφοράς σας, μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα ταξί απο το αεροδρόμιο και προσέλθετε στην μαρίνα.Το αργότερο μια εβδομάδα πρίν την άφιξή σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πτήσης και την ώρα άφιξής σας, καθώς πρέπει να γνωρίζουμε πότε να σας αναμένουμε στο λιμάνι. Για δική σας διευκόλυνση σας προτείνουμε να έχετε ήδη κανονίσει τον τρόπο μετάβασης.

Check in: Ημερομηνία απόπλου/ Τοπική ώρα αναχώρησης: 17.00’. Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης θα ακολουθήσουν την διαδικασία check in μαζί με το προσωπικό μας, βασιζόμενοι στην γενική λίστα εξοπλισμού, που εφαρμόζεται σε όλα τα σκάφη. Το υπόλοιπο πλήρωμα και οι αποσκευές σας δεν θα πρέπει να είναι πάνω στο σκάφος εκείνη την στιγμή. Στην συνέχεια θα αναλάβουμε την άδεια απόπλου και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για θα είστε έτοιμοι να αναχωρήσετε απο το λιμάνι. Σημειώστε οτι όλα τα check-in θα γίνονται μόνο κατα την διάρκεια της ημέρας πριν τη δύση του ηλίου. Για καθυστερημένες αφίξεις τα check-in θα πραγματοποιούνται το επόμενο πρωί

Check out: Ημερομηνία κατάπλου/ Τοπική ώρα άφιξης: 09.00’. το σκάφος ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στο λιμάνι άφιξης την νύχτα πριν την ημερομηνία κατάπλου, μια (1) ώρα πρίν την δύση του ηλίου, εκτός και άν έχει συμφωνηθεί απο πρίν κάποια άλλη ώρα. Σε περίπτωση πιθανής καθυστέρησης, κατα την επιστροφή του σκάφους, θα πρέπει να επικοινωνήσεται με εμάς αμέσα, καθώς τις περισσότερες φορές, έχουμε συνεχόμενα ναύλα και το σκάφος θα πρέπει να ετοιμαστεί για το επόμενο ναύλο. Εξασφαλίστε οτι είστε κοντά στην βάση, και οτι μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε την προβλεπόμενη ημέρα και ώρα ανεξάρτητα απο τις καιρικές συνθήκες. Σημειώστε οτι όλα τα check out θα πραγματοποιούνται κατα την διάρκεια της ημέρας, πριν την δύση του ηλίου και εφόσον όλες οι αποσκευές σας βρίσκονται στην προβλήτα.